Întrebări
Frecvente

DE LA CLIENTII NOSTRI

Ce conține setul iSmile ?

◼️ LED-ul de activare (baterii incluse)⁣
◼️ 6 geluri cu soluție de albire a dinților.
◼️ Gutiera bucală universală⁣ din Silicon
◼️ Manual cu instrucțiuni detaliate⁣ + Grilă pentru măsurarea progresului de albire.

Cum se foloseste corect setul iSmile ?

⁣⁣1. Periați timp de 2 minute dinții, iar după 45 minute, puteți începe procedura de albire.
2. Scoateți bateria, înlăturați ambalajul din plastic și introduceți bateria din nou.⁣⁣
3. Conectați gutiera din silicon la lumina led prin conectarea acestora.⁣⁣
4. Așezați o cantitate mică de gel în amprenta dentară atât în partea de sus cât și cea inferioara . Important : Nu supraîncărcați gutiera !⁣⁣
5. Apăsați butonul de pornire al luminii și lăsați timp de 10 de minute pentru cele mai bune rezultate. Lumina se stinge automat după expirarea celor 10 min.
6. Îndepărtați gutiera. Clătiți bine gura cu apă călduță pentru a îndepărta gelul rezidual și nu o înghițiți. Spălați gutiera pentru a îndepărta excesul de gel.⁣⁣

Setul iSmile provoacă durere sau sensibilitate ?

Deloc! Nu veți întâmpina nici o durere sau sensibilitate în timpul sau după tratament. Formula de albire iSmile fără Peroxid include o serie de ingrediente naturale, calmante si reparatoare cu diferite proprietăți anti-bacteriene și antiinflamatoare, asigurând o experiență fără durere.

Cât timp durează rezultatele iSmile ?

După primul curs de albire timp de 7 zile, rezultatele tratamentului pot dura între 6-7 săptămâni. Pentru rezultate mai îndelungate, încercați să limitati consumul de alimente sau băuturi întunecate care pătează dinții. Aceasta include cafea și ceai negru, vin roșu, paste și sosuri curry, fructe de pădure, inclusiv recomandam să limitați fumatul.

Pentru a vă păstra dinții albi si strălucitori, vă recomandăm să utilizați iSmile la fiecare 2 săptămâni după primul curs de albire.

Ce sunt Gelurile iSmile și cât de des pot fi folosite ?

Rezervele noastre cu gel includ 3 seringi cu gel suplimentare. După ce ați făcut primul curs de albire care a durat 7 zile, e necesar să faceți pauză 2 săptămâni. După, puteți repeta al doilea curs de albire, care la fel durează 7 zile, achiziționând doar gelurile suplimentare. Ulterior, se recomandă să faceți pauză o săptămână. În continuare, procedura poate fi repetată de 2 ori pe săptămână (alegeți 2 zile din săptămână, de ex : luni și joi). Vă dorim rezultate EXTRAORDINARE !

iSmile albește fațele dentare sau implanturile ?

Fațetele dentare, coroanele, plombele, implanturile nu sunt concepute pentru a fi albite și necesită îngrijire specială de la medicul dentist. Formula noastră de albire PAP + fără Peroxid, funcționează pentru oxidarea petelor din dinții naturali.

Pot folosi setul iSmile dacă port Aparat Dentar ?

Dacă purtați aparat dentar și veți folosi setul iSmile, veți obține o albire neuniformă, așa că vă recomandăm să așteptați până ce nu veți mai purta aparatul dentar pentru siguranța dinților dvs. Vă încurajam să discutați cu medicul dentist înainte de a utiliza iSmile dacă purtați un alt tip de aparat dentar.

iSmile poate fi folosit în alăptare sau dacă sunt însărcinată ?

Recomandăm să consultați medicul dvs. dacă doriți să folosiți produsul iSmile dacă alăptați sau sunteți însărcinată. Indicați medicului ingredientele pe care le conține gelul pentru albire : Propylene Glycol, Bicarbonat de Sodium, Glycerol, Aloe Leaf Juice, Menthol, Acid Citric, Sodium Chlorite, Chamomile Flower Extract.

Am exces de salivă când folosesc kitul iSmile, ce pot face ?

O acumulare de exces de salivă în timpul utilizării kitului iSmile este complet normală și nu va afecta deloc rezultatul procesului de albire. Dacă descoperiți că acumularea de salivă devine prea mare în timpul aplicațiilor, pur și simplu expulzați orice exces în chiuvetă. Formula noastră este din ingrediente sigure, deci dacă consumați din greșeală o cantitate mică de gel în timpul aplicațiilor dvs. nu va fi o problemă.

Livrare Gratuită
oriunde în România

timp de 24 ore, la domiciliu

Livrați și în sate ?

Livrăm în orice regiune, oraș, sat sau comună din România. Livrăm direct la domiciliu sau la oricare altă adresă timp de 24-48 ore. Depozitul nostru se află în București.

Livrați Internațional ?

Da. Livrăm oriunde în lume. Pentru a plasa o comandă, este important să introduceți toate detaliile corecte și să alegeți opțiunea Plata Online cu cardul. Livrarea costă 35 ron și după ce comanda a fost plasată, aceasta va fi procesată următoarea zi lucrătoare. Livrarea durează 3-6 zile lucrătoare în dependență de țara în care locuiți.

Cât timp durează Livrarea ?

Livrarea durează între 24-72 ore în dependență de locația dvs. Livrarea are loc din București prin Compania de Curierat - FAN Courier. Înainte de livrare veți fi contactat de către curier pentru a confirma ora și locul livrării. Plata produsului are loc direct la Curier. Livrarea este Gratuită pe întreg teritoriu al României.

Livrarea este Gratuită ?

Da. Livrăm Oriunde în România, direct la domiciliu, Gratuit. Livrarea are loc prin curier și produsul poate fi plătit Ramburs la Curier sau Online direct pe Site.

Cum plasez o comandă ?

1. Alege produsul favorit și Click butonul ADAUGĂ LA COȘ
2. Introdu Adresa de Livrare
3. Alege metoda de plata
4. Comanda va fi livrată timp de 24-48 ore, direct la domiciliu.