Termeni si Condiții

Termeni şi condiţii

Firma care administreaza site-ul http://www.i-smile.ro este BIZGROW S.R.L., Registrul Comertului cu nr. J40/21421/2023 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO49104055. Folosirea acestui website implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

 

ISMILE isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina “Termeni si Conditii” din subsolul paginilor site-ului.

 1. Dreptul de autor

  Intregul continut al site-ului www.i-smile.ro (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea ISMILE si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al ISMILE a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

  1. Accesul la informatiile de pe site

  ISMILE garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul ISMILE si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor firmei ISMILE fara acordul prealabil scris al acesteia.

  1. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

  Produsele sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. ISMILE nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop.

  Utilizatorii sunt de acord, in mod expres, ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se fac pe propriul risc. ISMILE nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

  Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). ISMILE isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu producatorul produselor. Din acest motiv, ISMILE nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul ISMILE, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre producator.

  Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de ISMILE clientului, numai in cazul platii in avans, este valoarea sumei incasate de ISMILE de la acest client.

  1. Limitarea raspunderii pentru preturi

  Preturile prezentate includ TVA (20%) si nu include cheltuielile de livrare. Promotional, la decizia ISMILE se poate oferi livrare gratuita.

  Pretul de achizitie tiparit pe factura nu va fi mai mare decat cel din confirmarea scrisa a comenzii (transmisa prin e-mail), ce va fi reconfirmat telefonic, impreuna cu comanda, ca fiind una ferma.

  1. Limitarea raspunderii pentru livrare

  Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si astfel, se va face oriunde in Romania si International.

  ISMILE isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor, prin contactarea telefonica a clientilor.

  Livrarea produselor va fi gratuita pentru comenzile care depasesc valoarea de 500 RON (inclusiv TVA), efectuandu-se prin firma de curierat Fan Courier Romania in toate localitatile. In cazul in care valoare totala a produselor este mai mica de 500 RON(inclusiv), clientul va plati o taxa de livrare in valoare de 17.99 RON pentru Zona 0 de acoperire a curierului.

  ISMILE isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de ISMILE care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti.

  1. Limitarea raspunderii pentru plata

  Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se efectueaza integral la livrarea produselor sau online pe site. ISMILE isi rezerva dreptul ca, in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

  1. Limitarea raspunderii pentru garantia produselor

  Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de producator, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va avea inscris pe ambalaj termenul de garantie al producatorului.

  1. Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor

  Utilizatorii care viziteaza site-ul ISMILE pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, prin intermediul Formularului de Contact sau telefonic.

  ISMILE isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

  ISMILE nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii ISMILE si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.

  Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

  ISMILE nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

  1. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

  Site-ul ISMILE este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea ISMILE nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. ISMILE nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului ISMILE

  ISMILE nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul ISMILE. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

  1. Dreptul de returnare a produselor

  Clientul are dreptul de a notifica in scris ISMILE ca renunta la cumparare, fara penalitati, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului prin returnarea in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba.

  In caz de retur se returneaza 100% valoarea produsului, mai putin Costul de transport.

  Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa ismileteeth.romania@gmail.com.

  1. Subscripție

  Toate produsele de pe site-ul www.i-smile.ro se pot achizitiona doar cu abonament lunar, care poate fi anulat dupa primele 2 luni. Oferim un serviciu de abonament prin care puteți achiziționa un nou set de geluri - https://i-smile.ro/products/geluri, pentru a fi livrat la ușa dumneavoastră o data la 14 zile calendaristice. 

  Prin achiziționarea unui abonament, sunteți de acord să plătiți o taxă de abonament inițială și recurentă la rata de abonament furnizată în momentul în care sunteți de acord să achiziționați abonamentul relevant și sunteți de acord să plătiți toate taxele recurente până când vă anulați abonamentul. Plata abonamentului va fi dedusă automat din contul dvs. nominalizat, iar produsul va fi trimis imediat ce plata este reușită.

  Este responsabilitatea dvs. să vă asigurați că aveți suficiente fonduri în contul dvs. nominalizat pentru a satisface plata abonamentului dvs. în fiecare perioadă de facturare. 

  Abonamentul poate fi anulat după primele 2 luni de abonament, scriindu-ne un mesaj la adresa noastra de e-mail ismileteeth.romania@gmail.com.

  În cazul în care plata oricăror produse este întârziată, vă putem modifica abonamentul cu acordul dvs. până la efectuarea plății.

  a) Anularea abonamentului

  Vă puteți anula abonamentul pe site-ului nostru web după primele 2 luni de abonament, trimițându-ne un e-mail la ismileteeth.romania@gmail.com cu adresa de e-mail și numele complet cu care ați folosit pentru a vă abona, iar specialistul nostru în abonament vă va ajuta în acest sens.

  Odată ce taxa de abonament a fost dedusă din contul dvs. și comanda a fost expediată, nu vom putea să oprim expedierea coletului sau să vă oferim o rambursare.

  b) Modificați frecvența abonamentului

  Vă puteți ajusta frecvența de abonare la una, două sau trei luni oricând pe site-ul nostru web sau trimițându-ne un e-mail la ismileteeth.romania@gmail.com cu adresa de e-mail și numele complet cu care v-ați înscris, iar specialistul nostru în abonament vă va ajuta cu asta.

  Vă rugăm să rețineți - frecvența maximă dintre comenzile de abonament este de trei luni.

  Modificările contului dumneavoastră vor avea loc din momentul în care ISMILE confirmă modificarea corespondenței scrise adresate dumneavoastră.

  c) Schimbarea produselor cu abonament

  Puteți schimba oricând produsele pe care le primiți prin abonament, trimițându-ne un e-mail la ismileteeth.romania@gmail.com . Puteți adăuga sau elimina articole, ceea ce poate modifica taxa de abonament.

  Pentru a face acest lucru, pur și simplu trimiteți un e-mail la ismileteeth.romania@gmail.com cu adresa de e-mail și numele complet cu care v-ați înscris, iar specialistul nostru în abonament vă va ajuta în acest sens.

  Modificările contului dumneavoastră vor avea loc din momentul în care ISMILE vă confirmă prin corespondență scrisă.

     12. Litigii si dispozitii finale
   

  Orice alta problema cauzata de produsele sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator.

  Prezentul contract constituie un instrument juridic probant pentru solutionarea eventualelor litigii între parti pe cale amiabila, ori în caz de neîntelegere prin actiune în justitie. În caz de litigiu sunt competente instantele judecatoresti din București.