Livrarea este Gratuită oriunde în România ?

Da. Livrarea oriunde în România este gratuită. Livrarea se face prin curier prin compania de curierat FANcourier. Livrăm până la ușă. Veți fi contactat de curier cu câteva ore înainte de livrare pentru a confirma ora și locul livrării.

Garantăm Returnarea
banilor dacă nu vezi
rezultate (30 zile).

Dacă doriți să returnați comanda, vă rugăm să ne contactați pe WhatsApp.

Cât durează livrarea ?

Livrarea durează 24-72 de ore, în funcție de locația dvs. Veți primi o notificare prin e-mail sau telefon înainte de livrare. Curierul de la FANcourier va reveni cu un apel înainte de livrare.

Livrati oriunde în Europa?

Da, livrăm oriunde în Europa (în orice oras, prin Posta). Livrarea poate dura 1-5 zile lucrătoare. Contactați-ne pentru o comandă europeană.

Cum îmi pot urmări comanda (tracking)?

De îndată ce comanda dvs. a fost îndeplinită, veți primi un e-mail de confirmare a expedierii. Veți putea apoi să vă urmăriți comanda prin linkul de urmărire de pe e-mail. Dacă nu ați primit încă un e-mail, nu vă stresați! Comanda dvs. va fi livrată de obicei în aproximativ 1-3 zile lucrătoare.

Cum plasez o comandă ?

1. Alege produsul favorit si Click butonul ADAUGĂ LA COȘ
2. Introdu Adresa de Livrare
3. Alege metoda de plata.
4. Noi livram timp de 24-48 ore , direct la domiciliu. 

Pot plăti Ramburs la Curier ?

Nu. Deocamdata e posibil de achitat doar cu cardul direct pe site-ul nostru. Curierul va livra comanda dvs în 24-48 ore. În cazul unui refuz puteți întoarce produsul înapoi iar noi vom restitui banii.

Asistentă 24/7

Echipa noastră de asistență lucrează 24/7 pentru dvs. Așadar, nu ezitați să ne contactați ori de câte ori aveți nevoie de ajutor.

Achitare Sigură

Suntem susținuți de Shopify Payments, deci asigurăm o plată sigură pentru dvs. și detaliile contului dvs. bancar.

Livrare în 24 ore

Livrăm gratuit oriunde în România. Livrarea se face prin curier din depozitele noastre de pe întreg teritoriu al României.

Mai ai întrebări ?
Scrie-ne Acum

asistenta 24/7