Livrare

Da. Livrăm in orice regiune oras, sat, sau comună din România. Livrăm direct la domiciliiu sau la serviciul dvs. timp de 24-48 ore. Depozitul nostru se află în Bucuresti.

Livrarea durează între 24-72 ore în dependentă de locatia dvs. Livrarea are loc din Bucuresti prin Compania de Curierat - FanCourier. Cu cîteva ore înainte de livrare ve-ti fi contactat de curier pentru a confirma ora si locul livrării. Achitarea produsului are loc la Curier. Livrarea este Gratuită pe întreg teritoriu al României.

Pentru Detalii Scrie-ne pe Messenger


Da. După ce ai adăugat produsul la cos asigurăte că alegi punctul - Plata Ramburs (Cash on Delivery) astfel curierul va procesa plata după ce primesti produsul.

Da. Livrăm Oriunde în România, direct la domiciliu, Gratuit. Livrarea are loc prin curier, si produsul poate fi achitat Ramburs la Curier. Pentru mai multe detalii - Scriene pe Facebook

Pentru a plasa o comanda :

1. Alege produsul favorit si Click butonul ADAUGA LA COS

2. Introdu Adresa de Livrare

3. Alege metoda de plata ( Ramburs la Curier sau Achitare cu Cardul pe site )

4. Noi livram timp de 24-48 ore , direct la domiciliu. 

Pentru Detalii SCRIE-NE UN MESAJ

Pentru a aplica reducerea :

1. Click butonul ADAUGA LA COS

2. Introdu Adresa de Livrare

3. Alege metoda de plata ( Ramburs la Curier sau Achitare cu Cardul pe site )

4. Înainte de a confirma comanda va apărea caseta - PromoCod. În aceasta caseta introdu Promocodul tau si reducerea va fi aplicata automat.

5. Noi livram comanda ta timp de 24-48 ore , direct la domiciliu. 

Pentru Detalii SCRIE-NE UN MESAJ

Despre setul iSmile

1. Periază bine dinții cu 30 minute înainte de albire.
2. Atasati lumina LED la gutiera de silicon pentru gură.
3. Aplicați gel pe părtile superioare și inferioare ale gutierei.
4. Introduceti-l, apăsați butonul și albiti timp de 10 minute. 
5. Scuipă si clăteste după utilizare si repetă procedura timp de 6 zile.

Fiecare set de albire a dintilor este completată cu o tavă LED pentru lumină si gură, ghid de umbră si 3 seringi cu gel pentru un total de 6 proceduri de inalbire. Instructiunile sunt incluse pe spatele setului de albire a dintilor.

Deloc! Nu ve-ti întâmpina nici o durere sau sensibilitate în timpul sau după tratament. Formula de albire iSmile include o serie de ingrediente calmante si reparatoare cu diferite proprietăti anti-bacteriene și antiinflamatoare, asigurând o experientă fără durere.

După primele 6 zile, rezultatele tratamentului pot dura între 6-7 săptămâni. Pentru rezultate mai îndelungate, încercați să limitati consumul de alimente sau băuturi întunecate care pătează dintii. Aceasta include cafea si ceai, vin, paste si sosuri curry si chiar unele fructe si fructe de pădure.


Pentru a vă păstra dintii albi si strălucitori, vă recomandăm să utilizati iSmile la fiecare 2 săptămâni după runda initială de albire.

Rezervele noastre de gel includ 3 seringi de gel suplimentare, pentru a vă aproviziona kitul de albire a dintilor si pentru a vă mentine sau îmbunătăti rezultatele. De bază în cutia iSmile deja sunt incluse 3 Geluri, însă după finisarea lor puteti comanda alte 3-6 geluri pentru a continua procedura de albire a dintilor.